Om Os

iGourmet startede som en idé i begyndelsen af ​​2016, da der manglede en overskuelig hjemmeside for salg af trøfler. Efter grundig undersøgelse, har vi konkluderet, at Danmark ikke har et enkelt sted, hvor man kan købe friske trøfler og trøffelprodukter.

Vores mission er at bringe alle de fantastiske trøffelprodukter sammen på ét sted, som er enkelt at gennemskue, med produkter af ekstraordinær kvalitet og et ekstraordinært stort udvalg, med alt fra fantastiske ekstra jomfru olivenolie, friske hvide og sorte trøfler, trøffelpasta, konserverede trøfler, så du kan nyde dem selv, når de er ude af sæson, samt mange flere, og tilmed til overkommelige priser.

Siden vi åbnede dørene i marts 2018, er vi langsomt begyndt at se, at vores kunder har brug for lidt mere end blot trøfler og trøffelprodukter, hvorfor vi har udvidet vores forretning til at tilbyde vores kunder andre fantastiske gourmet produkter til meget konkurrencedygtige priser.

Derfor har vi besluttet at navnet TerraTrøfler desværre vil blive sløjfet og erstattet med noget, der ikke vil klassificere os udelukkende som en trøffelbutik, og siden vi kun handler med de fineste produkter, der findes på markedet, er det blevet erstattet med navnet iGourmet.

Vores planer for fremtiden er at begynde at bringe nogle af de bedste vine, oste, røget skinke, søde sager og andre delikatesser ind, så vær derfor klar til at tjekke ind hos os fra tid til anden, eller du kan bare tilmelde dig vores mailliste, så du altid vil blive holdt opdateret om det sidste nye fra iGourmet. Vi er ikke påtrængende, og du vil få i alt 2 mails pr. måned fra os.

Du kan melde dig til maillisten ved at rulle ned til bunden af denne side og indtaste din mailadresse i feltet.

Hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker mere information, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at følge os på Facebook eller Instagram

 

Mvh, iGourmet

 

 

 

Bestiller du mad ud af huset i Haderslev, så besøg vores takeaway-siden.

TAKEAWAY